Victorie importantă pentru liderul Ligii 4 Gorj

CSO Turceni a reuşit în week-end o victorie importantă pentru configuraţia clasamentului din Liga 4 Gorj. Liderul a învins o echipă de top din campionat, Petrolul Stoina, formaţie pe care o mai învinsese săptămâna trecută şi în semifinalele Cupei României.

Două eşecuri consecutive ale liderului din Liga 4 Gorj, CSO Turceni, au animat lupta pentru titlul de campioană în judeţul Gorj în actualul sezon. Echipa din Turceni a întrerupt la timp însă seria negativă din campionat după ce a câştigat meciul din Cupa României cu Petrolul Stoina. CSO Turceni s-a impus săptămâna trecută cu scorul de 2-0 în meciul din semifinalele cupei în faţa echipei din Stoina pe care a învins-o apoi şi în week-end în campionat, scor 2-1. Tot în cupă Jiul Rovinari a învins pe Internaţional Băleşti cu scorul de 5-1 şi este ca şi calificată în finală. Şi în campionat, echipa din Rovinari a învins în etapa a 13-a pe Internaţional Băleşti, scor 2-1, cei de la Jiul păstrând locul doi în clasamentul Ligii 4.

Alte două echipe importante din campionatul judeţean, Petrolul Ţicleni şi Petrolul Bustuchin, au remizat în această ultimă etapă, scor 2-2, rezultat care menţine echipa din Bustuchin pe locul trei al podiumului. Minerul Mătăsari s-a impus în această etapă cu scorul de 3-0 în meciul cu Unirea Ţînţăreni iar Viitorul Negomir a remizat acasă cu Minerul Motru, scor 0-0.

 Liga a 4-a, Rezultate etapa a 13-a

CSO Turceni - Petrolul Stoina 2 - 1

Minerul II Mătăsari - Unirea Țînțăreni 3 - 0

Jiul Rovinari - Internațional Bălești 2 - 1

Petrolul Ticleni - Petrolul Bustuchin 2 - 2

Viitorul Negomir - Minerul Motru 0 - 0

Vizualizări: 1,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: