Mădălin Gorjeanu a descoperit un luptător cu potenţial

Octavian Mitoi s-a aflat la finalul săptămânii trecute la prima sa competiţie oficială. Tânărul luptător gorjean legitimat la CSM Târgu Jiu a obţinut locul 6 la Cupa României U17, iar antrenorul Mădălin Gorjeanu l-a lăudat pentru potenţialul său de viitor.

Aflat la debutul său în competiţiile oficiale, Octavian Mitoi, sportiv pregătit de fostul mare campion de lupte Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu, a intrat pe saltea la categoria 71 de Kg la Cupa României, întrecere care s-a desfăşurat în perioada 1-3 aprilie, la Târgu Mureş.

Debutant la una dintre cele mai puternice competiții juvenile, Cupa României U17, Octavian Mitoi, a luptat cu mult curaj şi determinare, iar evoluţia sa la acest turneu a demonstrat că sportivul gorjean are potenţial după cum a precizat şi antrenorul Mădălin Gorjanu care l-a felicitat şi speră ca la următoarele competiţii acesta să evolueze din ce în ce mai bine.

„Tavi a avut o evoluţie foarte bună la debutul în Cupa României şi chiar vreau să-l felicit pentru dăruirea de care a dat dovadă. Modul în care a luptat ne arată că este un sportiv cu potenţial pentru viitor. Trebuie să continuie să muncească, să se antreneze, cu aceeaşi dăruire pe care o arată zilnic. Eu sper să fie ferit de accidentări pentru că ne pregătim în continuare pentru a participa anul acesta la alte două competiţii importante: Campionatul Naţional de lupte pe plaja, în luna iunie, şi apoi în septembrie, Campionatul Naţional individual U17”, a spus antrenorul pentru site-ul oficial al CSM.

Pentru secţia de lupte a CSM Târgu Jiu urmează o altă competiţie juvenilă, Cupa României U15, la Odorheiu Secuiesc, în perioada 7-10 aprilie. Clubul gorjean va fi reprezentat de Andrei Amza și Amelian Istrătescu, ambii la categoria 68 Kg.

Galerie foto


Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: