FCU Craiova a dorit să joace cu Pandurii la Severin

Anularea meciului amical dintre Pandurii şi FCU Craiova, care fusese programat pe Stadionul Municipal, a scos la iveală problemele dintre clubul gorjean şi Primăria Târgu Jiu. FCU Craiova ceruse să joace amicalul la Severin, dar a primit asigurări că se poate juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. 

Cei de la Pandurii au fost convinşi că pot juca pe Municipal acest ultim amical cu o echipă din Liga 2, chiar liderul, înainte de reluarea campionatului. Gorjenii au făcut demersurile necesare şi au anunţat Direcţia de Patrimoniu despre acest meci, care era anunţat oficial şi pe site. Dacă ar fi ştiut de vreo restricție de a juca pe stadionul Municipal, cei de la Pandurii ar fi anunţat FCU să nu mai facă deplasarea. Terenul era înghețat încă de noaptea, nu era ca și cum ar fi nins și gazonul a devenit impracticabil într-un timp scurt, şi se evita astfel o deplasare inutilă a adversarilor la Târgu Jiu.  Pandurii a fost pusă într-o situaţie imposibilă abia cu două ore înaintea jocului, atunci când adversarii sosiseră la Târgu Jiu.  Oficial cei de la Pandurii au comunicat că terenul este îngheţat şi impracticabil, la fel ca şi FCU Craiova care a anunțat, la rândul ei, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care jocul test cu Pandurii nu s-a disputat. ”Din cauza faptului că terenul este impracticabil, partida dintre Pandurii Târgu Jiu și Știința nu va mai avea loc”, a transmis liderul Ligii 2.

FCU Craiova propusese totuşi, în ultima săptămână echipei Pandurii ca meciul amical să se joace la Drobeta Turnu Severin, însă gorjenii au refuzat, asigurând că îl pot organiza pe stadionul Municipal. Deşi cele două echipe au comunicat acelaşi motiv al nedisputării meciului amical, iar oficialii primăriei recunosc că Pandurii a trimis o solicitare pentru a folosi terenul vineri, în jurul orei 14:00, Primăria susţine că Pandurii nu a plătit suma de 5000 de lei impusă echipelor care folosesc terenul de joc. Asta în condiţiile în care Pandurii este echipa care a construit terenul de joc, acesta fiind unul dintre numeroasele motive pentru care clubul nu mai are bani .  

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: