Vrea neapărat spectatori în tribune la Sala Sporturilor

Sala Sporturilor găzduieşte tot mai multe meciuri în cadrul turneelor de baschet sau handbal dar tot fără spectatori în tribune. Şeful CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a făcut apel public către factorii de decizie să permită accesul în tribune la meciuri, măcar în limita care este permisă la spectacole.

În curând se va împlini un an de când competițiile sportive au fost private de public din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19. Inițial, toate evenimentele sportive au fost oprite, însă, ulterior, după aproximativ 4 luni, s-a dat acceptul reluării lor, însă fără spectatori, pentru a se împiedica răspândirea virusului SARS-CoV-2.

La Târgu Jiu au avut loc deja două turnee, de baschet şi handbal, dar tot fără spectatori iar sala goală şi imaginea spectatorilor care înconjurau sala pentru a vedea sportivele la lucru, la ultimul turneu de junioare, a stârnit reacţia directorului CSM, Robert Bălăeţ, care a făcut un apel către factorii de decizie să permită accesul publicului la evenimentele sportive.

“Tristețe maximă! Acum ar fi trebuit să fiu fericit pentru că familia CSM Târgu Jiu a câștigat toate meciurile, dar nu sunt! Am văzut părinți urmărind copiii pe la geamuri, prin gaura cheii, pe Facebook! Nu este normal! Lăsați spectatorii în tribune! Terminați cu regulile acestea stupide! Faceți ceva! Azi am văzut o familie din Petroșani, stăteau lipiți cu nasul de geam. Chiar dacă ne-au fost adversari, îi respectăm și nu este în regulă să nu îți poți vedea copilul jucând. Introduceți obligativitate pentru orice este necesar, teste, teste, teste, teste… ei vor face orice să fie aproape de copiii lor. Hai să facem ceva pentru a lăsa suporterii pe arene!”, a scris pe Facebook, Robert Bălăeț.

Oamenii de sport au astfel de reacţii pentru că sălile de sport, cum este cea din Târgu Jiu, pot găzdui spectacole cu spectatori în tribune dar la meciuri acest lucru este interzis. În curând CSM Târgu Jiu va mai organiza un turneu de handbal, cel de senioare, şi este posibil ca, tot la Sala Sporturilor, să mai fie programat şi un turneu de handbal masculin organizat de UCB Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: