Târgu-Jiu: Restaurante pline de Ziua Îndrăgostiților

Iubirea nu ține cont de pandemie. Așa se face că restaurantele din Târgu-Jiu au fost luate cu asalt de cuplurile care vor să-și celebreze dragostea. Rezervările s-au făcut cu chiar și cu o săptămână înainte. Locurile au fost limitate pentru că măsurile impuse de pandemie nu permit ca restaurantele să funcționeze la capacitate maximă.

Cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să petreacă Ziua Îndrăgostiților la un restaurant din Târgu-Jiu trebuie să știe că șansele să găsească vreun loc disponibil sunt minime. ”Nu avem nici un loc disponibil. S-au făcut rezervări chiar cu o săptămână înainte. De trei zile nici nu am mai răspuns la telefonul pentru rezervări, că nu mai avem ce rezerva. Doar în cazul în care renunță cineva, dar azi au sunat toți să confirme prezența, că așa a fost înțelegerea atunci când s-a făcut rezervarea”, a precizat reprezentantul unui restaurant din Târgu-Jiu.

Dacă sunt îndrăgostiți care totuși vor să-și încerce deseară norocul și merg din restaurant în restaurant, trebuie să știe că, deși vor fi mese libere, acestea nu pot fi ocupate. ”Noi nu mai facem rezervări de câteva zile. Avem mese libere, dar conform măsurilor impuse de pandemie trebuie să funcționăm cu 30% din capacitatea restaurantului. Ne așteptăm să apară discuții când vor intra oamenii în restaurant, vor vedea mese libere și noi nu putem să-i primim”, a spus un șef de sală.

Și la Rânca a fost aglomerație în acest week-end.

Vizualizări: 1,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: