Femei din Rovinari, prădate şi lovite pe stradă

Vizită neaşteptată pentru doi tineri din Rovinari, care marți dimineață s-au trezit cu polițiștii la ușă. Aceștia sunt suspectați că au jefuit în plină stradă două femei din localitate. Mai mult decât atât, le-ar fi lovit pentru a le putea sustrage bunurile.

Polițiștii spun că aceste jafuri în plină stradă au avut loc în cursul lunii ianuarie. Două femei, de 20 și 34 de ani, au fost victimele celor doi tineri din Rovinari. Oamenii legii le-au percheziționat marți dimineață locuințele bărbaţilor de 20 și 24 de ani bănuiți de tâlhărie. De la locuințele lor polițiști au ridicat 9 telefoane mobile, 3 carduri bancare, produse cosmetice, dar și lucruri personale ale celor două femei. "Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat trei percheziţii domiciliare la două persoane, din orașul Rovinari, bănuite de săvârşirea infracțiunii de tâlhărie. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în cursul lunii ianuarie, cei în cauză ar fi sustras mai multe bunuri personale şi sume de bani de la două femei, din orașul Rovinari, exercitând acte de violență asupra lor. Prejudiciul cauzat prin această activitate infracțională este de aproximativ 2.500 de lei", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române dar și de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Rovinari și ai Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: