Femeie decedată după infectarea cu noul coronavirus

„880 persoane au fost confirmate cu COVID-19 până în momentul de față, din care 469 persoane sunt vindecate și externate, iar 30 persoane au decedat“, a transmis luni Direcția de Sănătate Publică Gorj.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat încă un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 67 ani care avea și alte afecțiuni medicale: obezitate grad III și boală cronică renală, stadiul final.

La momentul raportării, mai erau 104 teste în așteptare.

Potrivit DSP Gorj, au fost 12 infectări noi în 24 de ore. Doi dintre gorjenii depistați cu noul coronavirus și-au făcut testul în laboratoare private.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

„Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile“, este apelul DSP Gorj.

Vizualizări: 3,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: