Pacienți nemulțumiți de apa din spital. „Poate cred că suntem pensiune”

Pacienți mulți înseamnă și multe pretenții la spitalul Covid din Târgu-Cărbunești. Medicii se plâng că se lovesc, în continuare, de multe pretenții exagerate ale unora dintre bolnavi. După ce au cerut expresor de cafea, unii bolnavi au cerut conducerii dulap în saloane ori să le fie schimbată apa plată. Fiecare bolnav are norma de hrană în valoare de zece lei, iar oficialii spitalului au suplimentat hrana pacienților din sponsorizări.

Apa plată a fost ultima nemulțumire în spitalul din Târgu-Cărbunești. O pacientă i-a cerut directorului să fie schimbat furnizorul de apă plată, apă care a fost donată unității medicale. “Să schimbați furnizorul de apă plată, așa mi-a spus o doamnă. Apa pe care o beți o beau și eu, i-am spus. Mi-a spus să o schimbăm. Dar dvs ce apă consumați? A zis că ea consumă de la izvor. Și dacă noi vă dăm apă plată și cafeluță, care nu intră la meniul pacientului, că toți pacienții beneficiază de 10 lei pe zi. Noi am încercat să depășim aceste lucruri cum am putut, prin rugăminți, prin sponsorizări, nu pot să dau altceva”, a declarat, la Tele3, Constantin Tîrziu, managerul spitalului.

În plus, femeia a mai cerut un dulap în salon, în care să-și pună hainele. „Mi-a spus să pun la dispoziție un dulap în care să pună hainele. Nu am ce să fac, nu pot să pun dulap într-o secție cu Covid. Poate credea că e la pensiune. A înțeles niște lucruri, am rugat-o, i-am dat telefonul să mă sune de câte ori are nevoie de ceva. Încă mai am puțină răbdare și sper să o păstrez până la final”, a mai adăugat Tîrziu.

Vizualizări: 1,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: