Femeie ucisă de câini!

O femeie în vârstă de 43 de ani, care alerga în această dimineață în zona Lacului Morii( din Sectorul 6, București), a fost ucisă de câini.

Poliția Capitalei a fost sesizată prin apelul unic de urgență cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de mai mulți câini. La fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipaj medical, constatând decesul.

„În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii.

Surse apropiate anchetei afirmă că aceeaşi femeie ar fi fost atacată de câni şi anul trecut, în aprilie, în aceeaşi zonă. Ea a avut atunci mai multe răni profunde în zona capului, fiind operată, conform news.ro

”Problema câinilor aflaţi pe proprietăţi private care ies pe domeniul public este cunoscută de autorităţi. De-a lungul timpului, ASPA a sesizat Poliţia Locală Sector 6 cu privire la faptul că în zonele de case, inclusiv în zona Lacul Morii, proprietarii nu au curţile împrejumuite corespunzător, motiv pentru care câinii pot ieşi cu uşurinţă pe domeniul public reprezentând un pericol pentru trecători. Astfel de sesizări au fost transmise de ASPA încă din 2019 către toate poliţiile locale de sector, MAI, DSV şi IPJ Ilfov”, au declarat, anul trecut, reprezentanții ASPA.

Vizualizări: 1,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: