Femeie ucisă pe trecerea de pietoni. „Era foarte lovită, abia am recunoscut-o”

O pensionară de 64 de ani din municipiul Târgu Jiu și-a găsit sfârșitul vineri seara, chiar într-o zi de 13, în timp ce traversa strada prin loc marcat, pe trecerea de pietoni. Un șofer a fost cel care a spulberat-o de pe zebră cu Loganul, femeia neavând nicio șansă să supraviețuiască impactului.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, iar trecerea pe care traversa femeia era marcată și semnalizată corespunzător. Vasilică Prandea, de 42 de ani, le-ar fi declarat celor care au ajuns imediat la locul accidentului că ar fi fost orbit de farurile unei alte mașini care era în trafic.

„Bătrâna era pe zebră, din ce am înțeles și eu de la vecinii care au apucat să fie aici imediat după accident. Șoferul ar fi spus că l-ar fi orbit unul care ieșea cu mașina de pe strada asta laterală, iar el nu ar mai fi apucat să o vadă pe ea pe zebră. Oricum, a lovit-o acolo și a târât-o până aici vreo 20 de metri. Asta înseamnă că a avut ceva viteză, dacă nu a putut să oprească mașina acolo la zebră”, a spus un localnic.

Rudele femeii au declarat că aceasta a fost atât de desfigurată încât nici măcar ele nu au putut să o recunoască în primele momente de după accident. Hainele au ajutat la identificarea acesteia în primă fază, după cum a menționat o nepoată. „Îmi era mătușă, dar noi nu am recunoscut-o la început. Suntem și vecini aici și nimeni nu și-a dat seama că ea ar fi. E foarte, foarte lovită. De pe trecere a adus-o până aici pe capotă și a aruncat-o pe trotuar. Vă dați seama că a avut viteză”, a spus femeia.

Un echipaj de la Salvare a venit și a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră, dar în cele din urmă a fost declarat decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului, acesta fiind acuzat acum de ucidere din culpă. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Vizualizări: 6,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: