Și-a pus ștreangul de gât de ziua fiului său

Gest extrem al unui bărbat în vârstă de 61 de ani, din Târgu Cărbunești, care în noaptea de joi spre vineri și-a încheiat socotelile cu viața. Emil D. a fost găsit spânzurat în gospodăria sa, descoperirea fiind făcut chiar de un nepot, la primele ore ale dimineții. Acesta era legat de o grindă a unei anexe cu un cablu al unui prelungitor.

Nepotul său a alertat oamenii legii, crezând că acesta se află încă în viață. O ambulanță s-a deplasat la fața locului însă medicii nu au putut decât să constate decesul, bărbatul fiind decedat de câteva ore. Nefericitul eveniment a avut loc chiar în ziua în care fiul său, șofer pe ambulanță la Târgu Cărbunești, își serba ziua de naștere.

Nu se cunosc cu exactitate motivele care l-au determinat pe bărbat să-și ia viața, însă se pare că la mijloc ar fi niște neînțelegeri în familie. Polițiștii gorjeni au demarat o anchetă în acest caz. ”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 3,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: