Festival de goluri la Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti a ajuns la cea de-a treia victorie din acest sezon şi a reuşit şi scorul etapei în seria a 7-a. Gorjenii pregătiţi de Florin Popete au marcat de cinci ori, scorul partidei cu Viitorul Dăeşti fiind de 5-2.

Gilortul a revenit la forma din debutul acestui sezon şi continuă seria de victorii care a fost întreruptă doar de restanţa din meciul cu Gaz Metan 2.

Oltenii și-a făcut temele pentru meciul cu Viitorul Dăești şi au practicat un fotbal frumos, reuşind şi multe goluri pentru spectatorii din spatele gardului. Gazdele s-au instalat în jumătatea de teren vâlceană și i-au taxat pe aceștia aproape fiecare dată când au avut ocazia.

Robert Bubuioc a deschis scorul după o pătrundere pe zona centrală. Roncea, care a făcut o mare risipă de efort, a pătruns în careu pe partea dreaptă și a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată cu ajutorul barei interioare de către Alexandru Avramescu, scorul devenind 2-0. Bogdan Dănăricu a luat apoi o acțiune pe cont propriu și cu o execuție sigură a trimis balonul în vinclu, din semicercul careului mare. Oaspeții nu au avut reacție și formația gazdă a presat tot mai mult defensiva vâlceană. Avramescu a trimis o diagonală spre stânga şi Cătălin Afrim a stabilit  scorul pauzei. Dupa revenirea de la vestiare, Gabriel Mangalagiu a făcut trei modificări iar vizitatorii reduc din handicap prin Ovidiu Comănescu și Ion Marian.  Avramescu a stabilit scorul final, tot din penalty, acordat în urma unui henț comis de un apărător vâlcean, fără șanse pentru portarul Trașcă. Astfel Gilortul s-a impus la scor şi vineri va juca în deplasare, la Avrig, împotriva celei mai în formă echipe din seria a VII-a, Viitorul Șelimbăr.

Gilortul – Viitorul Dăeşti 5-2

Au marcat: Robert Bubuioc (15'), Alexandru Avramescu (18'-penalty, 89'-penalty), Bogdan Dănăricu (30'), Cătălin Afrim (45')/ Ovidiu Comănescu (55'), Ion Marian (66').

Gilortul: Constantinescu – Buzurin, Dolcescu, Safta, Miroiu – Oprișa, Avramescu (cpt) – Bubuioc (65' Almăjanu), Dănăricu (58' Filip, 76' Bărăitaru), Afrim (46' Stăniloiu) – Roncea (65' Cocină).

Rezerve neutilizate: Poenaru – Popete, Cocioabă. Antrenori: Florin Popete și Bogdan Chiriac.

Viitorul Dăești: Trașcă – Pufu (65' Proteasa), Iordache (cpt), Deaconescu, Nwabueze – Neacșu (46' Pașoi), Pîrvu (46' Marian), Comănescu, Rizea – Costea (46' Bărbuți), Georgescu (52' Talpoș).

Rezerve neutilizate: Geantă – M. Diaconescu. Antrenori: Gabriel Mangalagiu și Lucian Giurcă.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: