Stoican a pus piedică fostei echipe la Târgu Jiu

Viitorul Târgu Jiu a reuşit să împiedice Petrolul Ploieşti să ia cele trei puncte din meciul disputat în etapa a şasea, la Târgu Jiu. Petrolul a trebuit să se mulţumescă doar cu un punct , scorul partidei disputate pe Municipalul din Târgu Jiu fiind de 1-1.

Viitorul Târgu Jiu a remizat în meciul din etapa a şasea, pe teren propriu, în meciul cu una dintre pretendentele la un loc în Liga 1, Petrolul Ploieşti. Scorul final a fost 1-1, marcatori fiind Daniel Paraschiv (‘9), respectiv Meijers (’28). Flavius Stoican a reuşit astfel să ia un punct fostei echipe căreia i-a pus o mică piedică în drumul spre promovarea în Liga 1. Ambele echipe au avut perioade de dominare, prima repriză fiind totuşi mai echilibrată. Daniel Paraschiv a deschis scorul pentru Viitorul,  în minutul 9, dar gazdele nu s-au bucurat foarte mult de avantaj pentru că Bart Meijers a egalat cu o lovitură de cap bine plasată, în minutul 25.

Oaspeţii au dominat în partea secundă, dar echipa lui Viorel Moldovan nu a mai avut foarte multe ocazii de a marca. Astfel, fostul antrenor de la Petrolul, Flavius Stoican, a reuşit să încurce planurile celor de la Ploieşti care voiau să ia toate cele trei puncte de la Târgu Jiu, având acum doar zece puncte în clasament.

Viitorul Târgu Jiu – FC Petrolul Ploiești 1-1 (1-1)

Viitorul: Bodea – Prejmerean, Oros, Baican, Copaci – Mitrică (78 Lungu), Lixandru (87 Trancă), Chiorean, Dragu (90+1 Misăraș) – Paraschiv (67 Ludușan), Pauchici (78 Gârbiță). Antrenor: Flavius Stoican.

Petrolul: Cebotari – Mendoza, Răuță, Meijers, Țicu – Roige (70 Matiș), Lax (70 Ekollo), Salifu, Vajushi (15 Saim Tudor) – Iovu (46 Bratu), Balint (70 Buhăescu). Antrenor: Viorel Moldovan. Au arbitrat: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) – Cristian Daniel Ilinca (Craiova), Răzvan Constantin Nistoran (Reșița); Ionela Alina Peșu (Craiova)

Observatori: Andrei Ioniță (București), Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Liga 2, Rezultate şi program etapa 6

Vineri, 2 octombrie:

FC Rapid – Concordia Chiajna 4-2.

Sâmbătă, 3 octormbrie:

Farul Constanţa – Metaloglobus Bucureşti 1-2,

CSM Reșița – Unirea Slobozia 0-3,

Ripensia Timișoara – Gloria Buzău 2-1,

Csikszereda Miercurea Ciuc – ASU Politehnica Timișoara 2-0,

Dunărea Călăraşi – Aerostar Bacău 3-2,

Viitorul Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 1-1,

Comuna Recea – FCU Craiova 3-3.

Luni, 5 octombrie

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu

Marţi, 6 octpmbrie – ora 19.30:

CS Mioveni – Turris Turnu Măgurele.

Galerie foto


Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: