Primarul Romanescu aduce echipă de Liga 1 la Târgu Jiu

Impresarul de jucători Anamaria Prodan Reghecampf se implică tot mai mult la FC Hermannstadt, acolo unde este asociată în conducerea clubului. Agentul s-a aflat săptămâna trecută la Târgu Jiu pentru a vedea stadionul şi pentru a discuta cu primarul Marcel Romanescu în vederea mutării echipei în oraşul de pe Jiu.

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a făcut demersuri pentru  modernizarea arenei pe care evoluează FC Hermannstadt, precizând că s-au semnat deja documentele. În aceste condiții, Anamaria Prodan Reghecampf a pornit să caute o nouă ”casă” pentru sibieni, până la finalizarea lucrărilor de la stadionul din Sibiu.

Impresara a deschis mai multe discuții în acest sens, iar fanatik.ro a informat că alegerea finală a sibienilor este Stadionul Municipal din Târgu Jiu. „Oficialii clubului sibian au dorit inițial să meargă să joace la Mediaș, dar s-au lovit de refuzul conducătorilor de la Gaz Metan. Aceștia au motivat decizia prin faptul că ar fi trebuit să se joace cel puțin câte un meci în fiecare săptămână și astfel gazonul ar fi avut de suferit”, a scris Fanatik care precizează că Anamaria Prodan Reghecampf s-ar fi înţeles deja cu primarul Marcel Romanescu să aducă echipa să joace la Târgu Jiu: „Anamaria Prodan a căutat alte soluții și în cele din urmă a ajuns la un acord cu primarul orașului Târgu Jiu, Mircea Romanescu, pentru ca FC Hermannstadt să-și joace meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din localitate până la finalizarea lucrărilor de refacere de la stadionul din Sibiu”.

Pentru că terenul era destul de deteriorat de jocurile oficiale a două echipe de Liga 2 pe suprafaţa sa, Primăria Târgu Jiu a demarat deja lucrări specifice pentru o mai bună întreţinere a suprafeţei de joc.

Galerie foto


Vizualizări: 1,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: