Festivalul Lavandinne, ediție inedită în 2024

O ediție inedită a Festivalului Lavadinne pregătește Ana Neagu, la Târgu Jiu, în acest an. Luna viitoare, își va deschide din nou larg porțile pentru iubitorii de lavandă și tradiții. 

Pe lângă ședințele foto în câmpul de lavandă și lângă căsuța desprinsă parcă din povești, grădina se va umple de produse artizanale cu lavandă. Va fi și o expoziție de port popular. 

Surpriza din acest an constă într-un recital folcloric cu joc, cântec și voie bună.

“De azi intr-o luna ne vom aduce aminte ce inseamna România, ne vom intoarce la rădăcini, la campurile înverzite, la viața in tihnă la sate, la căpițe cu fân si cosițe împletite!  Ne vom aminti drumul cu rufele la spălat  spre pârâu si mirosul lor de curat , de sapun de casă.  Vom retrăi momentul cântecelor din fluier al tinerilor sprijiniți la umbra copacului privind linistea campului si ovinele la păscut. 

In 22 -23 iunie se traieste traditional, intr-un decor rustic îmbogățit cu arome de lavanda.  Va invitam sa trăim impreuna emoția ce ne-o redau portul popular si traditiile românești!  Mulțumesc, încă de pe acum, tuturor  celor care sunt implicați in realizarea acestui eveniment! Vreau sa va spun ca afișul nu reda si surprizele pregătite... altfel, nu ar mai fi surprize, nu?”, a anunțat Ana Neagu.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: