Fetiță de trei ani, exploatată sexual cu acordul părinților

O fetiţă de trei ani a fost exploatată sexual de propriii părinţi, care, în schimbul unor sume de bani, în mod repetat, au încredinţat-o unui bărbat pentru acte sexuale, toţi trei fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile, anunţă DIICOT. Părinţii sunt acuzaţi de trafic de minori şi complicitate la infracţiunea de viol, iar bărbatul este acuzat de pornografie infantilă în formă continuată, viol şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Şi părinţii practicau prostituţia împreună sau separat şi şi-au neglijat sau abuzat fiica, "pe care au încredinţat-o în repetate ocazii inculpatului S. C., fie pentru ca acesta să o supravegheze, fie pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea", spun procurorii.

Poliţia Română a precizat că, în 27 aprilie, au fost făcute percheziţii în Capitală, la locuinţele suspecţilor, de unde au fost ridicate un hard disk intern, şase tablete, un laptop, şapte telefoane mobile, 2 hard disk-uri externe, două SSD-uri, un card de memoie şi un stick de memorie.

La data de 28.04.2017  Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

În acest caz, anchetatorii români au cooperat cu Europol.

Vizualizări: 4,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: