Tânără din Gorj, actriţă de succes la Hollywood

Unchiul om politic, iar nepoata actriţă de succes cu studii în America. Eate vorba de Ana Pasti, nepoata lui Cristian Toader Pasti, care după ce a făcut teatru la Hollywood ani buni se remarcă şi în România. Gorjeanca face parte din echipa Haşteg, un spectacol care pune față în față viața reală cu viața de pe social media.

Ana Pasti a absolvit UNATC în 2002, făcând parte din ultima generație a profesorului Dem Rădulescu. A plecat din România pentru a se perfecţiona în Statele Unite ale Americii, unde a şi reuşit să profeseze ani buni.

Gorjeanca a absolvit în 2014 masterul în Arta actorului la University of Southern California. Timp de 7 ani, talentul şi l-a pus în valoare la Hollywood, unde a joacă în două seriale și alte câteva zeci de scurt-metraje, dar şi în mai multe spectacole de teatru.

Înainte de a reveni în România, a terminat filmările la primul ei lung-metraj american, unde îl are ca partener pe Eric Roberts. Filmul se difuzează acum pe Amazon Prime.

În România, alături de actori cunoscuţi joacă într-o piesă de teatru despre agresiunea imaginii perfecte și despre presiunea de a fi fericiți. Spectacolul face referire la faptul că simțim nevoia să ne etichetăm trăirile, viața, totul este „feeling blessed” , să imităm în viața reală hashtag-urile din social media, să credem că perfecțiunea este o obligație, ca și când ar fi ceva profund în neregulă cu noi în momentele inerente în care nu suntem fericiți. Astfel, ajungem să disimulăm adevărul până la a ne minți pe noi înșine.

În Haşteg, Ana Pasti o joacă pe Maria. Hașteg este povestea cuplurilor contemporane prezentată în 90 de minute.

Vizualizări: 3,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: