Filip: Am avut 27 de dosare penale și peste 100 de reclamații

Unul dintre cei mai reclamați edili din țară a fost, în ultimii patru ani, primarul din Rovinari, Robert Filip. Nu mai puțin de 27 de dosare penale au fost deschise pe numele edilului chiar în primul mandat. Din fericire pentru el, toate au fost clasate, dar nu doar procurorii i-au dat bătăi de cap, ci și controlorii de la diverse instituții ale statului pentru că numai la Curtea de Conturi au ajuns, în ultimii ani, peste 100 de reclamații din Rovinari.

Primarul Robert Filip a declarat că toate cele 27 de dosare penale au fost clasate. A avut însă plângeri pe bandă rulantă la toate instituțiile statului. “Am avut șapte consilieri locali, am avut 27 de dosare penale, cu două controale de la Curtea de Conturi, unde am avut peste 100 de reclamații, cu plângeri la toate instituțiile statului, am reușit să facem atâtea”, a declarat Filip, la TV Sud.

Edilul se mândrește că a reușit, într-un singur mandat, să creeze peste o mie de locuri de muncă în orașul pe care îl conduce, unde două fabrici mari și-au început intens activitatea până acum. „Suntem campioni la fonduri europene cel puțin în Oltenia dacă împărțim sumele la numărul de locuitori. Suntem orașul care a făcut tot atâtea locuri de muncă, atât cât a făcut tot județul. Este un adevăr. La fabricile din Rovinari, lucrează acum peste o mie de oameni”, a mai adăugat primarul din Rovinari, Robert Filip.

Vizualizări: 1,814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: