Filip: Domnul Boza a avut “reușite” importante

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a criticat din nou managementul Complexului Energetic Oltenia. Filip a spus la Tele 3 că actualul șef al companiei a avut realizări fără precedent. “Pierderea înregistrată este una istorică și să nu uităm că pentru prima dată în istorie un grup energetic de la Rovinari a fost oprit din lipsă de cărbune”, a spus Filip.

Primarul a criticat și modul în care se poartă negocierile cu chinezii care vor să construiască un grup energetic nou la Rovinari. Acesta crede că administrația nu s-a prezentat drept un partener serios invitând delegația chineză într-o perioadă în care închidea un grup la termocentrala din Rovinari din lipsă de cărbune. “Ce mesaj le transmitem, că nu avem cărbune nici pentru noi, dar avem pentru ei?”, a spus Filip, care a adăugat că opt ani de negocieri cu partea chineză sunt cam mulți.

Filip a precizat că va susține și va aviza orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea comunității, indiferent de părerea pe care o are despre Boza. (A.A.)

Vizualizări: 2,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: