Fiul lui Rick Harrison de la „Așii Amanetului” a murit la 39 de ani

Adam Harrison, fiul celebrului Rick Harrison, gazda show-ului „Așii Amanetului”, a murit la 39 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de familia Harrison sâmbătă, fără a fi făcută publică cauza decesului.

Familia Harrison a anunțat, sâmbătă trista veste: „Familia noastră este extrem de îndurerată de moartea lui Adam. Cerem să ni se respecte acest moment de suferință”.

Un apropiat al lui Rick Harrison a spus că Adam a murit în urma unei supradoze cu droguri. Nu se știe exact când s-a întâmplat tragedia și circumstanțele exacte vor fi stabilite de autorități.

Adam este unul dintre cei trei fii ai lui Rick, dar nu a apărut foarte des în show-ul TV sau la amanetul cunoscut de toată lumea.

Acesta a lucrat cândva la World Famous Gold & Silver Pawn Shop, dar, ulterior, și-a deschis propria afacere.

Rick a avut doi copii cu prima soție, Kim – Corey și Adam – și unul cu a două soție, Tracy – Jake.

Corey, fiul cel mare al lui RIck este puternic implicat în show-ul „Așii Amanetului”, apărând în emisiune încă din 2009 însă Adam a stat departe de lumina reflectoarelor.

Pasionații acestui show tv știu că Richard Harrison, cunoscut drept „Bătrânul” de la Așii Amanetului, a murit în 2018.

„A fost eroul meu și mă simt norocos că l-am avut ca tată pe acest „Bătrân” carismatic. A trăit viața la maxim și prin intermediul emisiunii „Așii Amanetului” a ajuns la inimile atâtor oameni, i-a învățat valoarea iubirii de familie, a muncii și a umorului”, scria Rick la acea vreme. „M-am bucurat de prezența lui alături de mulți alții, care au văzut ce om minunat de familie era și sunt recunoscător pentru acest lucru”, a declarat Rick, potrivit The Independent.

Galerie foto


Vizualizări: 3,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: