Fiul unui sindicalist din CEO, model de ocazie

Băiatul unui lider de sindicat din CE Oltenia este model și face senzație pe oriunde are reprezentaţii. Este vorba de Bogdan Cristian Tomescu, fiul lui Manu Tomescu, de la Termo Rovinari. Sindicalistul mai are și o fiică, Andrada, care face sport de performanță.

Bogdan Cristian Tomescu are 21 de ani și este student la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Studiază Relații Internaționale, iar vara aceasta va susține examenul de licență, fiind în ultimul an de facultate. Bogdan practică modelingul de câțiva ani, fiind cooptat de Agenția Vogue din Târgu Jiu, deținută chiar de mătușa sa, Ramona Niculescu, sora sindicalistului Manu Tomescu.

„Vreau să-l îndrum spre un job în uniformă”

Liderul sindical spune că Bogdan vrea să urmeze o carieră în domeniul informatic, dar el are alte planuri pentru viitorul fiului său. „Fiul meu este model de pe la 18 ani, de vreo 4-5 ani. Sora mea la cooptat în echipa sa. A fost la diverse prezentări la mall, la magazine, evenimente de genul acesta. Nu vrea să facă o meserie din modeling. El este pasionat de informatică, limbi străine, și vrea să lucreze în domeniu. Eu vreau să-l îndrum spre un job în uniformă: jandarm, militar, polițist. Eu n-am putut să merg pentru că am o cicatrice în barbă. Avem contraziceri pe chestia asta. El nu prea vrea. Sunt îngrijorat mult de tot, îl bate gândul să plece în străinătate. Are prietenii plecați și mă tot bate la cap că nu are ce găsi în România”, a spus Manu Tomescu.

Sindicalistul are și o fiică, de 15 ani, elevă în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Manu Tomescu spune că Andrada-Ramona este sportiv de performanță. „Fetița mea este sportiv de performanță. Este handbalistă de performanță, e pivot. Joacă pentru Petroșani. Fetele noastre nu s-au calificat, de la LPS, și au luat trei fete, cele mai bune, și joacă acum pentru Petroșani. Este aproape cât mine de înaltă la 15 ani. Merge și ea la prezentări, o ajută pe sora mea, știe pașii. A fost și ea model. Va da Capacitatea. Sunt în focuri vara aceasta”, a mai spus Manu Tomescu.

Galerie foto





Vizualizări: 10,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: