FLAGRANT: Prinşi când vindeau droguri de mare risc

Patru membri ai unui grup infracţional, suspectaţi de trafic internaţional de droguri de risc, au fost identificaţi de poliţişti. Tinerii au fost prinşi în flagrant ieri, în timp ce încercau să vândă droguri de risc.  Pe numele lor au fost emise mandate de reţinere.

Ieri, 18 martie, poliţişti de combatere a criminalităţii oganizate din Craiova şi Gorj, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, i-au prins în flagrant pe membrii unui grup infracţional, în timp ce încercau să vândă peste 200 de grame de haşiş, pentru suma de 1.500 euro.

Activitatea infracţională a reţelei a fost documentată şi probată cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I.. Investigaţiile au condus la identificarea a patru membri, suspectaţi de trafic internaţional de droguri de risc, pe relaţia Italia – România.

Oamenii legii au găsit, în urma percheziţiilor corporale, precum şi în interiorul autoturismului utilizat de către aceştia, 1.400 de euro şi 200 de lei, un cântar electronic de precizie, utilizat pentru cântărirea drogurilor, un laptop, 15 suporturi optice, un telefon mobil şi o cameră foto.

Cei patru tineri, respectiv A.I., de 19 ani, din Municipiul Bacău, P.M., de 19 ani, din oraşul Măcin, Judeţul Tulcea, M.A., 22 de ani şi N.C., de 19 ani, ambii Municipiul Galaţi, au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore.

Membri grupării sunt cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de asociere în vederea comiterii de infracţiuni, vânzarea de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu fără drept, oferirea de droguri de risc unui minor.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: