„Florin Cârciumaru nu va fi cap de listă la alegeri”

Senatorul Florin Cârciumaru ar putea fi tras pe linie moartă. Prevede asta Ion Rușeț, de la PMP, și își întărește „premoniția” cu imaginea de la ultima conferință de presă a liderilor PSD Gorj în care parlamentarul a fost pus la colțul mesei în fața jurnaliștilor. Rușeț consideră că acesta este doar un semn că senatorul nu se va mai regăsi pe primul loc la următoarele alegeri.

Ion Rușeț a venit cu comentarii după ce la conferința de presă a PSD au stat în capul mesei Mihai Weber, Cosmin Popescu și Anca Bordușanu. Pe colț, au fost puși Florin Cârciumaru și Aurel Popescu. „L-am observat pe fostul președinte la marginea mesei. Și domnul Popescu, la marginea mesei. În poziția pe care a avut-o dânsul în conferința de presă și modul cum a fost poziționat, nu m-aș fi prezentat în fața jurnaliștilor. Nu aș fi participat la această conferință de presă”, a declarat Rușeț.

Totul ar scoate la iveală faptul că Florin Cârciumaru nu ar mai fi dorit să fie cap de afiș la următoarele alegeri parlamentare, este de părere Rușeț. „Va fi pe listă, dar depinde pe ce loc. Eu cred că nu va fi cap de listă. Să așteptăm să vedem ce va face domnul președinte. Urmărind acea conferință, eu nu aș fi participat. Modul cum a fost poziționat la conferință de presă la categoria și alții, să fie umplută masa, dar nu în capătul ei, demonstrează ceva. Cred că domnia sa nu și-a dat seama pentru că dacă se dorea o conferință de presă, trebuia să fie lângă Cosmin Popescu. Nu numai că domnul Cârciumaru e senator și președintele Comisiei de Administrație. Nu vine președintele Comisiei de Administrație Publică din Senatul României și e undeva pe un colț de masă pus. Putea să stea domnul Popescu, viceprimar de municipiu. M-a surprins neplăcut. Dacă aș fi fost, nu aș fi stat acolo. Este un semnal de imagine pentru activul de partid”, a explicat Rușeț, la Tele3.

În urmă cu câteva zile, senatorul Florin Cârciumaru a declarat că își mai dorește un mandat în Senatul României, dar nu trece peste opinia partidului așa că va candida doar dacă va fi susținut de colegii din PSD.

Vizualizări: 3,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: