PMP anunță schimbări de directori în Gorj după sărbători

Schimbarea subprefectului de Gorj a fost doar prima dintr-un șir mai mare. Dă de înțeles acest lucru un reprezentant al PMP Gorj, care anunță schimbări mai multe de anul viitor. La nivelul instituțiilor deconcentrate, au loc discuții pentru a fi impuși noi directori.

Ion Rușeț, membru PMP Gorj, a explicat că urmează să aibă loc discuții între partidul său și PNL privind înlocuirea unor șefi de instituții din județul Gorj. Mai mult ca sigur, schimbările sunt preconizate să aibă loc de anul viitor.

Prima schimbare a fost făcută, în această săptămână, la cârma Instituției Prefectului. Sorin Arjoca a fost înlocuit cu Gheorghe Grigorescu pentru funcția de subprefect. Ion Rușeț a anunțat, la Accent TV, că au fost discuții și în Biroul Executiv Județean al PMP Gorj despre eventuale schimbări și propuneri de directori, dar s-a ferit să dea vreun nume înaintea negocierilor cu PNL: “În ceea ce privește eventualele schimbări, cred că acestea vor interveni după sărbătorile de iarnă, după evaluarea de la nivelul deconcentratelor. E nevoie și de dialog între reprezentanții partidelor politice care fie sunt pe prima poziție în Guvern, și aici mă refer la PNL, fie au susținut Guvernul. Este nevoie de acest dialog pentru că numai în baza acestui dialog și a colaborării care trebuie să existe între organizațiile politice ale partidelor care susțin actualul Guvern se poate ajunge la o formulă care să fie benefică pentru acest județ”.

Actualul subprefect Gheorghe Grigorescu a fost susținut pentru această funcție de PMP.

Vizualizări: 6,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: