Florin Stîngă le-a pus gând rău celor de la Dinamo

ACS Viitorul Târgu Jiu nu va avea un meci uşor pe teren prorpiu în etapa a treia a Ligii 2. Spre deosebire de prima etapă, în care a jucat cu o nou-promovată, acum echipa lui Florin Stîngă va da peste o formaţie mai puternică, retrogradată din Liga 1, Dinamo Bucureşti.

ACS Viitorul Târgu Jiu primeşte vizita celor de la Dinamo în etapa a treia a Ligii 2. După ce echipa sa nu s-a impus în meciul cu nou-promovata Dumbrăviţa, şi nu a adus puncte nici de la Iaşi, Stîngă speră acum ca echipa sa să se impună în meciul cu Dinamo.

„Sper din tot sufletul ca în etapa viitoare, cu Dinamo, să câștigăm”, a spus optimistul antrenor care susţine că echipa sa beneficiază de condiții foarte bune şi că jucătorii sunt cu salariile la zi: ”Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru munca depusă, pentru caracterul pe care l-au arătat, dar, până la urmă în fotbal contează punctele. Trebuie să ridicăm capul din pământ, să muncim în continuare și să încercăm să câștigăm și noi. Avem condiții foarte bune, din toate punctele de vedere și chiar suntem foarte mulțumiți. Băieții au salariile la zi, am jucat meci de meci cu prime, avem toate condițiile necesare. Din păcate, la momentul acesta ne lipsesc rezultatele”. Chiar dacă au jucat fiecare meci până acum pe prime, conform spuselor antrenorului, se pare că acestea nu sunt atât de consistente încât să îi motiveze pe jucători.

Cei de la ACS viitorul nu au reuşit să ia nici un punct până acum şi nici nu au înscris vreun gol în acest sezon. Cu 0 puncte și golaveraj 0-3 după primele două etape, ACS Viitorul ocupă locul 19 în Liga 2.

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: