Pandurii Târgu Jiu află dacă va juca în Liga 4

Echipa fanion a Gorjului, pentru care s-a construit stadionul modern de la Târgu Jiu, a solicitat recent un loc în campionatul judeţean, la Liga 4 Gorj. Cererea de înscriere în campionatul gorjean va fi pusă în discuţia Adunării Generale a AJF Gorj care este programată joi.

După ce a luat decizia de a se retrage din noul sezon de Liga 3, din cauza interdicției la transferuri, care nu i-a mai permis să-și formeze un lot competitiv de jucători, Panduri Târgu Jiu a solicitat AJF Gorj înscrierea în Liga 4. Directorul sportiv al celor de la Pandurii, Camilian Floroiu, a precizat că răspunsul AJF Gorj este aşteptat joi, după Adunarea Generală a asociaţiei: „Aflăm după Adunarea Generală ce vor stabili, dacă ne acceptă cererea de a juca în cadrul competiţiei de Liga 4”. Lotul echipei Pandurii s-a reunit de câteva săptămâni dar are în componenţă foarte mulţi juniori, miercuri formaţia antrenată acum de Florin Bejinaru susţinând primul joc oficial al sezonului, în Cupa României.

Pandurii a jucat ultima dată în campionatul județean în sezonul 1992-1993 și a revenit în eșalonul trei tocmai în 1998, după ce a preluat locul de la AS Mine-Ral Rovinari. În 2000, echipa gorjeană a promovat în Liga 2, iar în 2005 a acces în premieră în Liga 1. În 2013, Pandurii a devenit vicecampioană națională și a evoluat în grupele Europa League, iar în 2017 a retrogradat din Liga 1 și a intrat în insolvență.

Galerie foto


Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: