Veste bună pentru FCU Craiova înaintea meciului de la Târgu Jiu

Veste bună pentru antrenorul formației FCU Craiova, Marius Croitoru înaintea primului meci pe care echipa sa îl va juca la Târgu Jiu.  Doi dintre jucătorii cu probleme medicale au revenit la antrenamente şi pot intra pe teren la meciul cu Petrolul.

Ieșit accidentat în minutul 11 al partidei cu FC Argeș, din etapa precedentă, scor 2-0 pentru olteni, William Baeten (25 de ani) a revenit la antrenamente și este apt pentru meciul cu Petrolul. Tehnicianul oltean se va putea baza și pe Benjamin Van Durmen (25 de ani), a informat gsp.ro.

Baeten, om de bază în mecanismul echipei din Bănie, a suferit doar o leziune musculară. Refăcut, mijlocașul belgian a apărut zâmbitor la antrenamente. De asemenea, Croitoru se va putea baza vineri și pe Van Durmen, autorul unei duble în victoria cu CFR Cluj, 3-1. Mijlocașul belgian a fost indisponibil cu FC Argeș din cauza unei stări gripale. În schimb, fundașul Paramatti nu este recuperat complet după problemele medicale acuzate în finalul jocului cu CSU Craiova, când a fost înlocuit cu Grigore.

Pentru meciul cu Petrolul, Marius Croitoru nu-i va avea la dispoziție nici pe Negru, suspendat, și nici pe Bauza, aflat în plin proces de recuperare după fractura suferită la degetul mare de la piciorul drept în timpul confruntării cu FCSB (1-1), din 31 iulie. Mijlocașul argentinian, unul dintre cei mai faultați jucători din Superliga, este așteptat să înceapă de săptămâna viitoare alergările ușoare.

Vizualizări: 2,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: