Florin Stîngă vrea să facă performanță la Târgu Jiu

Prezentat oficial după ce a preluat echipa şi a efectuat primele antrenamente la Târgu Jiu, antrenorul Florin Stîngă a făcut primele declaraţii pentru liga2.ro. După ce s-a înţeles cu Nicolae Sarcină, Stîngă a precizat că vrea să facă performanţă „unde a cunoscut consacrarea ca jucător”.

ACS Viitorul Târgu Jiu are, începând din această săptămână, un nou antrenor principal, acesta fiind fostul jucător de la Pandurii, Florin Stîngă, fost antrenor la Astra şi Academica Clinceni în sezonul încheiat în vară.

Stîngă a semnat un contract valabil pe un an de zile cu echipa lui Nicolae Sarcină unde nu are un obiectiv clar, fiind vorba de obținerea de cât mai multe puncte și accederea în play-off.  ”În primul rând mă bucur că m-am întors în orașul Târgu Jiu, unde am cunoscut consacrarea ca și jucător. Sper din tot sufletul să am aceleași rezultate și ca antrenor”, a declarat Stîngă pentru liga2.ro, unde a avut şi cuvinte de laudă pentru actualul său patron, Nicolae Sarcină: „Avem un patron care își dorește foarte mult performanță și tot timpul a investit bani foarte mulți ca să obțină performanță și încerc atât eu, cât și colegii mei din staff, împreună cu jucătorii, să muncim cât mai bine și să obținem rezultatele pe care și le dorește patronul echipei”.

Ca antrenor, Florin Stîngă le-a mai pregătit pe AFC Hărman (Liga 3), SR Brașov (Liga 3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3) și Astra (Liga 2), având o încercare de colaborare scurtă şi cu Academica Clinceni.

Ca fotbalist, Stîngă a evoluat la Târgu Jiu, la Pandurii, între anii 2006 și 2010. În cariera sa a mai jucat la FC Brașov, Cimentul Fieni, Juventus București, Forex Brașov, Xanthi (Grecia), FCM Târgu Mureș, Corona Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, AFC Hărman, SR Brașov și AFC Odorheiu Secuiesc.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: