FRF a anunțat stadionul pe care se dispută meciul România - Bosnia

Tricolorii se pregătesc de ultimele două partide din cadrul Ligii Națiunilor, împotriva Bosniei și a Finlandei. Naționala României se află pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 3 puncte, în grupa din care mai fac parte și Bosnia, Finlanda și Muntenegru, după ce au înregistrat o singură victorie și nu mai puțin de trei înfrângeri.

Tricolorii speră să spele rușine în ultimele două etape, iar Federația Română de Fotbal a anunțat unde va se va disputa. Cele două partide disputate de către tricolorii lui Edward Iordănescu acasă s-au disputat pe noul Stadion Giulești, acolo unde atmosfera nu a fost una tocmai primitoare. Totuși, cei de la FRF au decis ca naționala României să evolueze tot pe stadionul celor de la Rapid, ce a are o capacitate de 14.000 de spectatori. „Federația Română de Fotbal a anunțat la UEFA arena pe care se va disputa ultimul meci al tricolorilor din grupele Nations League. Meciul România – Bosnia și Herțegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală, acolo unde și în luna iunie s-au jucat partidele cu Finlanda și Muntenegru. Cele două naționale s-au întâlnit în Giulești, pe fostul stadion, și în 2011, într-un joc câștigat de România cu 3-0.

Până la jocul cu Bosnia și Herțegovina, tricolorii se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, ora 21:45″, a fost anunțul oficial postat pe site-ul FRF.

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: