FNME a stabilit întâlnirea cu administraţia

Liderii sindicatelor din bazinul Rovinari şi zona Turceni, afiliaţi la Federaţia Naţională Mine Energie (FNME), vor avea, vineri, o întâlnire cu conducerea Complexului Energetic Oltenia. Ei au primit o adresă prin care sunt convocaţi la o discuţie, vineri, la Mătăsari.

Liderii au fost cei care au solicitat întâlnirea dorind să ceară administraţiei CE Oltenia începerea negocierilor pentru un act adiţional la contractul de muncă. În caz contrar, sindicaliştii vor picheta sediul companiei. 

Reprezentanţii a cinci sindicate din CE Oltenia, Marin Golea,  Constantin Mitrescu, Dan Pîrvulescu, Cristian Lădaru şi Corneliu Gîrjoabă au stabilit, după o întâlnire cu mai mulţi membri de sindicat, să ceară o discuţie cu administraţia, la care să pună pe tapet mai multe probleme. Ei vor să le vorbească şefilor din CEO despre negocierea unui act adiţional, prezentarea situaţiei economice a societăţii, condiţiile de muncă în cariere, etc. Liderii FNME mai susţin şi creşterea salariilor cu 3%. Sindicaliştii de la FNME condamnă şi lipsa de transparenţă şi nerespectarea legii în reorganizarea TESA şi îşi exprimă teama că vor urma reduceri de salarii şi la muncitori. (M.B.)

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: