Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

FNME va strânge sute de mii de semnături pentru salarii

Federaţia Naţională Mine Energie (FNME) s-a angajat să strângă aproximativ 200.000 de semnături de la membrii de sindicat din organizaţiile proprii, dar şi de la cele afiliate la Cartel Alfa. FNME a încheiat un parteneriat cu Sindicatul Naţional NSZ-Nemzeti Szakszervezet din Ungaria care şi-a propus să adune peste un milion de semnături din mai multe ţări europene, care să fie depuse la Parlamentul European. „Proiectul are ca scop alinierea salariilor în Uniunea Europeană. Ştim cu ţoţii că preţurile la produse, la servicii sunt cam aceleaşi în toată Uniunea Europeană, în schimb salariile diferă. Putem aminti un 225 euro în România, un 413 euro în Ungaria, 1528 euro în Germania”, a explicat sindicalistul Nelu Roşca. 

Reprezentanţii sindicatului maghiar au spus că au reuşit să strângă până acum undeva la 400.000 de semnături, dar că au nevoie de un milion până în luna mai 2018. Opt ţări europene sunt implicate în acest proiect. 

Vizualizări: 2,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: