Cadouri pentru copiii minerilor şi energeticienilor

Majoritatea sindicatelor din CE Oltenia vor acorda cadouri copiilor membrilor de sindicat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sindicatul Liber „Minerul” Peşteana, care numără în acest moment 650 de membri, va acorda cadouri care vor consta în produse pentru fiecare copil minor sau major. „Pentru fiecare copil minor al membrului de sindicat vom acorda o chestiune specifică minorilor, iar pentru cei care nu mai au copii minori sau nu mai au copii, vom acorda ceva specific lor. Vor fi produse în valoare de 60-70 lei de copil”, a declarat preşedintele Dumitru Pîrvulescu. 

Sindicatul Energia Rovinari, care reprezintă 900 de salariaţi de la Termo Rovinari, de asemenea va acorda cadouri. „Toate sindicatele din FNME vor acorda cadouri, aşa cum au acordat şi anul trecut. Are autonomie fiecare sindicat din federaţie. Şi sindicatul meu va acorda cadouri, ca şi anul trecut”, a explicat Constantin Mitrescu.

Totodată, Federaţia Naţională Mine Energie a solicitat administraţiei CE Oltenia majorarea sumei de bani acordată de Moş Nicolae pentru copiii angajaţilor. Liderii de sindicat vor câte 150 de lei de fiecare copil, deci un plus de 50 de lei.

Vizualizări: 3,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: