Fonduri alocate școlilor din Târgu Jiu 

Primăria municipiului Târgu Jiu a alocat fonduri importante mai multor școli, pe final de an, așa cum s-a întâmplat și anul trecut. 

O sumă de 120.000 de lei a fost alocată Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“ pentru achiziția de materiale și echipamente didactice și dotarea cabinetului de proiecte Erasmus. 

Școala gimnazială „Constantin Săvoiu“ a primit 25.000 de lei pentru achiziționarea de mobilier școlar, rolete ferestre și dotarea cabinetului medical. Și Școala gimnazială „Alexandru Ștefulescu“ a primit 20.000 de lei pentru dotarea cu mobilier. 

De asemenea, o sumă de 100.000 de euro a fost alocată Liceului Tehnologic Bîrsești, pentru finalizarea lucrărilor la atelierul mecanic. 

Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ a primit 15.000 de lei pentru a achiziționa jaluzele, iar Colegiul Național „Spiru Haret“ 36.000 de lei pentru aceeași achiziție. 

Liceul nr. 2 din Târgu Jiu va beneficia de 25.000 de lei pentru reparații la pardoseala cantinei. 

Totodată, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, a beneficiat de 100.000 de lei pentru realizarea de reparații la cămin și la laboratorul de biologie, precum și pentru echipamente la centrala termică.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: