Fost maistru al CE Oltenia, găsit fără suflare în maşină

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Drăguţeşti, a fost găsit mort joi dimineaţa, pe bancheta din spate a maşinii sale. Petre Croitoru, fost maistru la CE Oltenia, a plecat miercuri de acasă şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanţe a murit bărbatul.

Petre Croitoru locuia în satul Drăguţeşti, chiar în apropiere de sediul primăriei. Era pensionat de câţiva ani, după ce zeci de ani a prestat activitate în cadrul CE Oltenia. Joi dimineaţa, rudele au plecat în căutarea sa, dat fiind faptul că acesta plecase de acasă cu o zi înainte şi nu a mai revenit la domiciliu. Un nepot i-a găsit maşina pe strada Mărgăritarului, din zona de sud a municipiului Târgu Jiu. Trupul neînsufleţit al bărbatului era întins pe bancheta din spate a autoturismului.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. „Nu s-au constatat urme de violenţă pe corp. Era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Petre Croitoru era bun prieten cu Marcel Oproiu, viceprimarul din Drăguţeşti. Edilul spune că nu se aştepta să primească o astfel de veste. „Un prieten foarte bun. Un om deosebit. Acum o săptămână am fost la meci, la Craiova, cu dumnealui, chiar dumnealui a condus maşina. A lucrat în minerit, a fost maistru energetician, acum era pensionar. Mai lucra, chiar şi la stadion, la Târgu Jiu, a lucrat la partea electrică. Are doi copii, băiatul e în Italia, a fost anunţat să vină acasă. Căuta bilet de avion să ajungă. Nici nu mă gândeam la aşa ceva. Nu era bolnav deloc, nu ne-a spus. Chiar am vorbit de toate acum o săptămână. Vestea a picat aşa, ca un fulger”, a spus Marcel Oproiu.

Vizualizări: 14,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: