Transporturi ilegale de lemne, oprite la Padeş

Polițiștii din Padeş au fost anunţaţi, prin apelul 112, de un reprezentant al ocolului silvic, că pe raza comunei se efectuează transporturi ilegale de material lemnos. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că trei auto-platforme se aflau staţionate şi încărcate cu material lemnos, specia brad și fag, iar în apropierea acestora era depozitată o cantitate de aproximativ 50 metri cubi de lemn, specia fag și brad.

Materialul lemnos în cauză a fost exploatat de o societate comercială, dintr-un parchet forestier gestionat de Ocolul Silvic Padeș. „Întrucât reprezentantul societății comerciale nu a prezentat documente de proveniență pentru materialul lemnos aflat la fața locului, a fost aplicată o sancțiune contravenţională în cuantum de 5.000 de lei, iar ca măsură complementară, materialul lemnos identificat la fața locului, în cantitate totală de 89 metri cubi, a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Padeş”, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: