Fost preşedinte PNL, candidatul MP la Turceni

Doru Ion Cornescu, președintele organizației PNL Turceni, a decis să părăsească formațiunea liberalilor la finele săptămânii trecute. Șefia organizației va fi preluată de către actualul primar Dumitru Gâlceavă, anunță conducerea județeană a partidului. În schimb, Doru Ion Cornescu a fost anunțat ieri în conferință de presă drept candidatul Mișcării Populare la Turceni.

Fostul preşedinte al liberalilor de la Turceni, Ion Cornescu, și-a anunțat plecarea din partid vineri, 26 februarie. Ieri, în conferinţă de presă, Mișcarea Populară l-a desemnat drept candidat la primăria Turceni. Cornescu a confirmat plecarea din PNL și candidatura din partea MP. ”O să fiu candidatul Mișcării Populare. Am fost președinte la PNL, dar nu mai sunt. Am fost pe filiera PDL, nu știu cine a preluat organizația. Deocamdată nu discut această situație, la finalul săptămânii trecute am luat decizia”, a spus Ion Cornescu, fostul președinte PNL Turceni.
Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a confirmat plecarea lui Cornescu din fruntea organizaţiei locale. Vâlceanu spune că i-ar fi dat acestuia un ultimatum, iar Cornescu a ales în final să plece. Motivul, zice Vâlceanu, este acela că Ion Cornescu şi-a dorit foarte mult să candideze la primărie, iar din partea PNL nu s-a putut. ”Candidatul nostru este primarul în funcţie şi, cum era normal, a preluat și organizația. Domnul Cornescu și-a dorit neaparat să candideze, ceea ce este legitim, nu e nicio supărare. La noi nu se putea așa ceva, pentru că avem primar în funcție. Eu i-am dat un ultimatum acum două săptămâni să se hotărască ce vrea să facă și să ne anunțe și el s-a hotărât. Este absolut normal, fiecare om are dreptul să candideze”, a spus Dan Vâlceanu, copreședintele PNL Gorj.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: