Fost primar angajat cantonier în comuna pe care a condus-o. După o săptămâna a intrat în concediu medical

Ion Ianăși, primarul ales din comuna Vladimir la ultimele alegeri, a revenit la primărie, însă ca angajat, după ce acesta și-a pierdut mandatul la sfârșitul lunii noiembrie, când instanța l-a condamnat definitiv pentru abuz în serviciu. Fostul edil din Vladimir a fost reîncadrat pe postul de cantonier, de pe cel care a plecat când a fost ales să ocupe fotoliul de primar.

Ion Ianăși a revenit la primăria Vladimir, dar la serviciul care se ocupă cu întreținerea drumurilor și curățirea șanțurilor. Se pare că edilul a uitat cum este la munca de jos și după o săptămână nu a mai venit la serviciu.

”Fostul primar Ion Ianăși a fost reîncadrat cantonier, dar a venit doar o săptămână la serviciu. De pe 9 ianuarie eu nu l-am mai văzut, nu a mai semnat condica. Am înțeles de la colegi că a intrat în concediu medical. Se pare că s-a îmbolnăvit brusc. L-am rugat pe domnul secretar să-i trimită o adresă ca să vedem ce s-a întâmplat cu el”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar, Marius Vijulan.

La primărie mai sunt încă 2 muncitori, colegi ai fostului primar și chiar este de muncă în această perioadă. ”E cantonier, se ocupă de întreținerea drumurilor, curățirea și desfundarea șanțurilor, decolmatări și alte treburi date prin dispoziție. Mai avem încă 2 muncitori angajați la primărie și chiar aș avea nevoie de el la serviciu că sunt destule de făcut, dar îmi face mai bine să nu-l văd”, a mai spus Marius Vijulan.

Vizualizări: 8,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: