Fost şef al PNG Gorj, amendat pentru că a sunat la 112

Ultimul preşedinte pe care filiala judeţeană a Partidului Noua Generaţie, condus de Gigi Becali, l-a avut înainte de desfiinţare s-a ales cu o amendă din partea oamenilor legii după ce s-a apucat să sune la 112 şi să reclame o presupusă ilegalitate.

Ion Paliţă a devenit bun de plată după ce a pus mâna pe telefon şi i-a anunţat de poliţişti că persoane necunoscute au tăiat zeci de arbori dintr-un zăvoi din zona Curtişoara, în apropierea de locuinţa sa. Paliţă nu avea o legătură directă cu pădurea respectivă, dar a considerat că atâta timp arborii sunt puşi la pământ cei care îi taie ar trebui întrebaţi măcar dacă au autorizaţie. Surpriza pentru fostul politician a fost însă una mare în momentul în care poliţiştii chemaţi de el au venit la faţa locului şi nu au mai găsit pe nimeni acolo. „M-au amendat pe mine domnule! Da! Nu-mi vine să cred! Cinci milioane de lei vechi trebuie să plătesc pentru că am avut curajul să sun la 112 şi să anunţ că e posibil să se întâmple o nelegiuire. Arborii sunt tăiaţi pe jos, nu a venit nimeni să-i mai adune pentru că la venirea poliţiştilor ăştia care tăiau au plecat, s-au dus dracului cu drujbe cu tot, iar eu am rămas bun de plată”, a spus Paliţă, mâhnit că mai trebuie să şi plătească pentru gestul său de a fi „un bun cetăţean”.

O parte din suprafaţa de teren de pe care au fost tăiaţi arborii respectivi aparţin unei rude de-a sa, Paliţă spunând însă că a aflat şi motivul pentru care a primit amenda. El nu este proprietarul terenului şi, ca urmare, nu trebuia să sune la 112 pentru că nu are nicio calitate, lucru care l-a enervat şi mai rău pe acesta. Din cele constatate de poliţişti reiese că proprietarii de terenuri din vecinătatea sa şi-au făcut curăţenie pe terenurile pe care le au, inclusiv prin tăierea unor arbori.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: