Vrea pedepsirea celor care l-au snopit în bătaie

Un bărbat din Teleşti cere anchetarea a doi tineri din localitate despre care afirmă că i-au dat o bătaie soră cu moartea. Ion Adrian Falcoe are 28 de ani şi săptămâna trecută a reuşit să intre în posesia tuturor documentelor prin care să poată proba că viaţa i-a fost pusă în pericol de doi consăteni de-ai săi, despre care spune că nu le-a făcut nimic.

La sfârşitul lunii septembrie, acesta a fost luat la bătaie şi lăsat lat, pe jos, fără un motiv anume. Ştie doar că s-a trezit pe la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale până zilele trecute. „Era noaptea când s-a produs necazul acesta. Eu eram pe marginea drumului şi dintr-o dată au venit doi indivizi către mine care s-au repezit şi m-au luat la bătaie fără să mă cert cu ei, fără să le fi făcut nimic. M-au lovit cu ce au nimerit, nici nu mai ştiu exact”, povesteşte Falcoe, care afirmă că unul dintre posibilii săi agresori i-a spus în faţă că ar avea pile la anchetatori şi că nu i se va întâmpla nimic, lucru care, până acum, pare a fi adevărat. Bărbatul a ajuns la spital şi aici a rămas internat zile bune, fiind operat în stare gravă, medicii fiindu-i nevoiţi să-i scoată splina pentru a-l menţine în viaţă.

 „Medicul legist scrie negru pe alb că puteam să mor, puteam să-mi pierd viaţa dacă nu eram operat la timp. Şi de ce? Nici până în ziua de azi nu ştiu de ce am luat bătaie şi pentru ce. Am stat în spital zile întregi, nu m-a întrebat nimeni nimic, pe ăştia doi înţeleg că nu i-a anchetat nimeni şi atunci mie ce mai îmi rămâne de făcut, decât să vin şi să mă plâng la dumneavoastră la presă, că poate aşa mi se face şi mie dreptate. Nu se poate ca eu să fiu la un pas de moarte, iar cei care m-au nenorocit în bătaie, fără să le fi dat vreun motiv, sunt liberi şi îmi râd în nas atunci când ne întâlnim prin comună”, mai spune Falcoe.

CERCETARE

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian a confirmat faptul că poliţiştii din Teleşti au deschis un dosar penal în care au făcut cercetări cu privire la împrejurările în care Ion Adrian Falcoe a ajuns la spital cu răni grave, doi tineri din localitate fiind acuzaţi de tentativă de omor. Poliţiştii şi-au declinat competenţa în favoarea procurorilor de pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: