Fost șef din CEO, primul pe lista ALDE la Senat

Corneliu Dițescu, fostul director al Sucursalei Electrocentrale Turceni din cadrul CE Oltenia, candidează la alegerile parlamentare programate pentru finalul acestui an. Dițescu este chiar primul pe lista ALDE Dolj, la Senat. Fostul director din CE Oltenia a spus cum a ajuns să facă politică. "Sunt pe lista aprobată la Dolj și a plecat spre aprobare la Bucureşti. Am intrat în politică după ce am ieșit la pensie. Mi-am terminat treaba cu serviciul și m-am apucat la altceva. Mi s-a mai propus și în 2012 când se intra fluierând, dar am zis că mai am ceva serviciu de făcut și după aceea. Propunerea a venit atunci din partea PC, componentă ALDE", a declarat Corneliu Dițescu.
Dițescu a părăsit CE Oltenia acum un an. A fost pe lista de concedieri colective din 2015 și trebuia să plece cu 1 iunie, însă a mai stat o vreme în companie, până în septembrie, fiind păstrat de conducerea CE Oltenia care a motivat la acea vreme că nu are specialiști pe care să îi lase în locul său la cârmele Termo Turceni.
Pe lista ALDE Dolj la Senat, după Corneliu Dițescu, urmează un fost director general de la CEZ, un medic chirurg din Craiova, dar și viceprimarul din comuna Coșoveni. Lista ALDE Dolj pentru Camera Deputaţilor începe cu Ion Cupă, în prezent deputat de Gorj.

Vizualizări: 3,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: