Fost senator fără partid, aproape de PSD

Fostul senator Ilie Petrescu îşi caută partid. Pentru că formaţiunile unde a activat fie nu mai funcţionează ori au fost desfiinţate, Petrescu nu exclude nici varianta să treacă la PSD până în 2020 şi să facă echipă cu viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, la viitorul scrutin.

Ilie Petrescu a declarat, la Radio Infinit, că nu va sta deoparte de politică, deşi toate partidele din care a făcut parte au dispărut cu timpul. Recent, şi Mircea Geoană a decis să desfiinţeze Partidul Social Românesc. „Am spus că şi în 2020 voi fi într-o acţiune pentru interesul judeţului Gorj. E prematur să discut despre candidatură. O să-mi spun opinia privind candidaturile. Din păcate, partidele în care am fost eu nu au mai funcţionat. Ştiţi foarte bine, Partidul România Mare, după moartea domnului preşedinte Vadim Tudor, nu mai există. Partidul Conservator a făcut fuziunea. PD nu mai există. Acum am ajuns la Partidul Social Românesc al domnului Geoană. Domnul Geoană a făcut o hotărâre ş a desfiinţat partidul. E desfiinţat prin Congresul partidului”, a transmis Ilie Petrescu.

Fostul parlamentar susţine că a fost deja rugat să meargă la alte partide, dar mai aşteaptă un an până când va lua o decizie. „Am primit oferte suficiente. Dar nu fac un caz din oferte. Tot timpul am fost naţionalist şi în echipa de stânga. Să vedem ce se va întâmpla la cele două evenimente din 2019, alegerile prezidenţiale, europarlamentare”, a mai declarat Petrescu.

Întrebat dacă se vede în PSD, Ilie Petrescu a răspuns evaziv: „În viaţa politică, niciodată să nu spui niciodată”.

Vizualizări: 2,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: