Fostul căpitan de la ACS Viitorul Târgu Jiu a găsit echipă

Căpitanul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu din sezonul trecut și-a încheiat orice legături cu echipa lui Nicolae Sarcină iar de la 1 iulie este jucătorul celor de la Unirea Slobozia. Ciprian Rus reuşise un sezon bun la Târgu Jiu dar nu a mai fost dorit după ce echipa a intrat în iarnă în insolvenţă.

Ajuns vara trecută la Târgu Jiu, după ce jucase la UTA, experimentatul atacant Ciprian Rus, a fost căpitanul celor de la ACS Viitorul. Pe lângă faptul că a purtat banderola de căpitan Rus a marcat 6 goluri în 22 de partide de Liga 2. Din păcate atacantul nu a mai fost dorit la Târgu Jiu după ce ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat în insolvenţă. „Până la urmă, lucrurile la gruparea din Oltenia nu au mers tocmai bine, ratându-se calificarea în play-off , iar de aici încolo patronul din umbră, Nicolae Sarcină, s-a comportat cum știe el mai bine cu jucătorii săi. Chiar un alt fotbalist arădean, Paul Copaci, sesiza neregulile de la ACS Viitorul Târgu Jiu, însă și Rus a trecut cam prin aceeași situație”, a scris liga2.ro despre situaţia atacantului nevoit să plece de la Târgu Jiu după ce a primit o notificare că nu se mai doreşte continuarea contractului.

Ciprian Rus va juca tot în Liga 2, la Unirea Slobozia, acolo unde inițial a fost dorit de Adrian Mihalcea, care între timp a făcut pasul spre Liga 1, la Chindia. Însă, și Costel Enache, cel care l-a înlocuit pe fostul atacant al lui Dinamo, a insistat pentru aducerea lui Ciprian Rus, care și-a legat destinele de ialomițeni până în vara lui 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Crescut de Atletico Arad, fotbalistul arădean a mai evoluat pentru Voința Mailat, CS Vladimirescu, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Dunărea Călărași și ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: