UCB Târgu Jiu a definitivat lotul pentru noul sezon

Clubul Sportiv Universitar Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a anunţat că și-a definitivat lotul echipei de handbal masculin pentru viitorul sezon competițional al Diviziei A. Oficialii clubului universitar au anunţat încă două transferuri cu care lotul a fost completat în ultima săptămână.

Clubul Sportiv Universitar Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a anunţat oficial că și-a definitivat  în mare măsură lotul de jucători pentru viitorul sezon competițional al Diviziei A la handbal masculin.

La începutul lunii iulie conducerea clubului universitar s-a înțeles, de principiu, cu încă doi jucători, care vor evolua pentru echipa de handbal masculin a UCB în viitorul sezon competițional, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an. Este vorba de jucătorul brăilean Florentin Stali, de 22 ani, care evoluează ca extremă stânga. A făcut perioada junioratului la LPS Brăila, iar ultima dată a evoluat pentru CSU Galați.

Cel de-al doilea jucător este juniorul Alexandru Stoica, de 18 ani, care a evoluat pentru CSS Caracal, CSS Corabia, iar ultima dată a evoluat pentru divizionara A, CNE Sighişoara şi poate evolua pe postul de extrema stânga şi inter stânga.

Cu aceste ultime transferuri clubul universitar a definitivat lotul dar nu exclude venirea încă unui jucător cu care clubul se află în tratative.

Acești trei jucători se alătură deja celor patru transferuri realizate: centrul/interul stânga Alin Manole (fost la CSU Pitești), extrema stângă Daniel Brânzău (fost la AHC Drobeta Turnu-Severin), Stefan Maranca și Marcel Perete de la CSS Corabia.

Galerie foto


Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: