Postul lui Robert Bălăeţ de la CSM Târgu Jiu este scos la concurs

Primăria Municipiului Târgu Jiu a anunţat joi că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului unic contractual vacant de conducere de Director al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Postul respectiv este ocupat de Robert Bălăeţ cel care l-a ocupat în urma unul scandal cu un fost contracandidat. Dan Marinescu, care a contestat în instanţă corectitudinea concursului.

Primăria Târgu Jiu a anunţat scoaterea la concurs a postului de director al CSM Târgu Jiu, ocupat în prezent de Robert Bălăeţ, fost fotbalist la Pandurii Târgu Jiu. Bălăeţ este director al CSM de la înfiinţarea clubului, fiind numit director în urma unui concurs contestat apoi în instanţă, dar câştigat ulterior.

În organigrama oficială a CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ figurează încă pe postul de director al CSM, dar, conform presei locale, acesta ar ocupa doar temporar acest post pentru că a devenit şef de serviciu în cadrul clubului primăriei. „Primăria Târgu Jiu a scos la concurs postul de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM). Postul este ocupat de șeful Serviciului Secții Sportive din cadrul clubului, promovat temporar în această funcție”, a scris vineri sabotorii.ro. Postul de şef al Serviciului Secții Sportive fusese scos la concurs de Primăria Târgu Jiu în luna decembrie a anului trecut, rezultând că acesta a fost ocupat de directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, deşi acest lucru nu a fost anunţat public de către club.

Funcţia de şef serviciu exista în organigrama clubului primăriei doar că nu era ocupată până la finalul anului trecut, aceasta fiind plătită cu exact acelaşi salariu, de 8869 lei ca şi postul de director al clubului, dar funcţia fiind tot una de conducere.

Postul de director al CSM Târgu Jiu este unul contractual iar organizarea concursului a fost aprobată de Consiliul Local în ședința extraordinară din data de 16 iunie.

Concursul pentru postul de director al CSM se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu din bulevardul Constantin Brâncuşi nr. 19 şi va consta în următoarele probe: proba scrisă, în data de 26 iulie 2022, ora 10:30 şi proba interviu, la o dată ce va fi comunicată odată cu rezultatele probei scrise, în termenul legal de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Galerie foto




Vizualizări: 1,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: