Universitatea Craiova a mai renunțat la un jucător

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de fundașul dreapta Antoine Conte. Jucătorul din Guineea nu intră în calculele oltenilor pentru stagiunea următoare.

Formația antrenată de Laszlo Balint mizează pe postul de fundaș dreapta pe Ștefan Vlădoiu și pe Bogdan Vătăjelu. Conte a fost folosit în meciul amical cu Qarabag, terminat la egalitate, scor 1-1, dar după acest meci clubul a anunţat despărţirea. ”Mulţumim, Antoine Conte! Clubul Universitatea Craiova a încetat relaţiile contractuale cu fundaşul Antoine Conte. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, a scris Unversitatea Craiova, pe Facebook.

Conte a evoluat recent pentru naţionala Guineei, pentru care joacă şi fostul jucător al Barcelonei, Ilaix Moriba. Conte a fost titular în meciurile reprezentativei Guineei, contra Egiptului şi statului Malawi, din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni. Guineea a învins cu 1-0 Malawi, naţională pregătită de românul Mario Marinică, golul fiind marcat de mijlocaşul lui Liverpool, Naby Keita.

Conte a venit la Craiova în vara trecută, după ce fusese concediat de fosta sa echipă, Beitar Ierusalim, deoarece francezul cu origini în Guineea a avut serioase probleme cu legea, fiind chiar condamnat la închisoare, apoi primind o pedeapsă cu suspendare. În sezonul petrecut în Bănie, Conte a suferit şi o accidentare gravă, în toamna trecută, în urma căreia a revenit la începutul play-off-ului.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: