Când se va juca dubla Vllaznia Shkoder - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova va evolua pentru al şaselea sezon la rând în cupele europene. Oltenii au terminat sezonul în Liga I pe locul 3 şi au câştigat barajul de Europa cu FC Botoşani, scor 2-0.


Oltenii urmează să întâlnească, în turul doi preliminar al UEFA Conference League, formaţia albaneză Vllaznia Shkoder, care a terminat pe locul 5 campionatul intern, dar s-a calificat în Eurupa datorită câştigării Cupei Albaniei, în finala cu Laci, formaţie care a eliminat Universitatea Craiova din Conference League, anul trecut.

Prima manşă a dublei dintre Vllaznia şi Universitatea Craiova este programată pe 21 iulie, pe arena „Loro Borici” din Shkoder, de la ora 22:00, ora României (ora 21:00 în Albania) şi va fi condusă de o brigadă irlandeză, cu Paul McLaughlin la centru, asistenţi fiind: Christopher Campbell şi Eoin Michael Harte, iar al patrulea oficial Kevin O’Sullivan.

Returul dublei dintre Universitatea Craiova şi Vllaznia Shkoder este programat pe arena „Ion Oblemenco”, pe 28 iulie, de la ora 20:30, ora României, şi va fi condus de o brigadă din Cehia, cu Ondřej Berka (34 de ani) la centru şi Matěj Vlček şi Jakub Hrabovsky asistenţi, iar al patrulea arbitru va fi Pavel Orel.

Nicio televiziune nu a achiziţionat, până în acest moment, drepturile de difuzare ale celor două meciuri ale oltenilor în Conference League.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: