Fostul lider al ALDE Motru, răpus de Covid 19

Ion Cojocaru, fostul lider al ALDE Motru, a murit joi, în Spitalul Târgu-Cărbunești. Politicianul era internat acolo de câteva zile după ce a fost testat pozitiv pentru Covid 19. El mai avea și o altă afecțiune astfel că infecția cu SARS-CoV-2 a fost fatală și organismul său a cedat.

Ion Cojocaru a fost consilier local la Motru, pe lista ALDE, până în acest an. A candidat din nou pe lista altui partid, dar nu a mai reușit să intre în Consiliul Local.

Primarul în funcție, din Motru, Gigel Jianu, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei lui Ion Cojocaru. „Nu sunt niciodată destule cuvinte când Dumnezeu cheamă la El pe unul dintre noi. Astăzi, cernită zi… a fost rândul unui om bun, pe care orașul Motru îl va plânge multă vreme de-acum încolo.   Un om de la care toți ceilalți am avut de învățat, deschizător de drumuri în PNL Motru, un bun manager, mereu cu tolba plină de planuri.  Așa îl știm pe Nelu Cojocaru!  Drum binecuvântat către odihna veșnică, Ion Cojocaru!  Viața nu ți-a dat nimic de-a gata și nici n-a fost dreaptă…  dimpotrivă, prietene, i-ai oferit atât de mult!...  Mulțumim pentru timpul pe care l-ai împărtășit cu noi, Ion Cojocaru! Să te odihnești în pace! Cele mai sincere condoleanțe familiei”, a fost mesajul lui Jianu.

Vizualizări: 3,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: