Fostul pandur Băjan a ajuns în Liga I

Pandurul Robert Adrian Băjan nu va juca pentru o echipă din Italia, aşa cum ştiau conducătorii CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Acesta a părăsit trupa gorjeană pentru FC Viitorul, echipă care evoluează în Liga I. Sportivul a semnat miercuri, 13 iunie, contractul cu echipa constănţeană.

Robert Băjan are 22 de ani şi joacă în poziţia de fundaş dreapta. A fost cooptat în echipa gorjeană la începutul acestui an, însă nu a mai vrut să rămână la Gorj, reuşind să rezilieze contractul valabil până în 2019 cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, pe cale amiabilă. Acum a semnat cu FC Viitorul pentru 2 ani.

Transferul a fost mediat de căutătorul de talente George Filip, unul dintre scouterii de top din Europa de Est. „Hagi îl cunoştea de mai mult timp, pentru că el a fost junior la Farul, vreo 5 ani. Hagi l-a vrut de mai înainte, dar nu i-a dat voie Farul. Şi avea nevoie acolo, pe partea dreaptă, fundaş dreapta. L-am propus acum o lună şi jumătate. S-a decis acum şi a semnat contractul cu Viitorul. Şi-a reziliat contractul cu Pandurii, nu era mulţumit aici, vrea să facă pasul la prima ligă. A mai fost dorit în trecut şi de Dinamo, şi de Steaua, dar pe vremea când juca la Farul, dar nu l-au lăsat sau cereau prea mulţi bani pe el”, a declarat George Filip.

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: