A patra victorie consecutivă pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a câştigat fără probleme partida cu CSM Miercurea Ciuc şi a ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga Naţională. Gorjenii s-au impus cu 97-67, într-un meci din etapa a-10-a din LNBM.

Echipa din Târgu Jiu s-a impus în toate cele patru perioade de joc, scorul pe sferturi fiind 25-15, 19-13, 27-14, 26-25.Antrenorul Jordanco Davitkov a început partida din Sala Sporturilor, la care au asistat peste 300 de spectatori, cu Porter Troupe, Brandon Sly, Stefan Glogovac, Kevin Allen şi Octavian Ilie.

Baschetbaliştii grupării gorjene au început meciul cu un singur gând şi anume să îşi treacă în cont cea de a patra victorie consecutivă. Scorul primului sfert a fost de 25-15 pentru gruparea gorjeană. Dacă primul sfert l-a avut în prim plan pe Stefan Glogovac, debutul actului secund i-a aparţinut lui Ahmed Bashir cu ajutorul căruia, la pauza mare, gorjenii aveau un avantaj de 44-28 pe tabela de marcaj.

Sfertul trei a început cu un run de 12-0 în contul echipei din Târgu Jiu. Un run la care şi-au adus contribuţia Brandon Sly, Kevin Allen şi Malik Morgan. CSM Târgu Jiu şi-a adjudecat şi sfertul trei, scor 27-14, şi a intrat în decisiv cu aproape 30 de puncte avans.

Gorjenii au câştigat şi ultimul sfert, cu 26-25, şi meciul la 30 de puncte diferenţă, 97-67.

Ahmed Bashir a fost omul meciului având o formă foarte bună. Revenit după o perioadă în care a lipsit de pe teren sau a jucat foarte puţin, americanul a făcut cel mai bun meci al său de când a venit la Târgu Jiu.

Bashir a avut 100% procentaj la aruncările de 2 puncte, cu 6 din 6, 75%  de la linia de libere şi 50% de la 3 puncte. Jucătorul american a mai strâns 7 recuperări şi 3 pase decisive şi a înscris 27 de puncte.

Următoarea etapă, CSM Târgu Jiu se va deplasa în Trivale pentru meciul cu FC Argeş Piteşti, joc programat pentru duminică, 12 decembrie, de la ora 18.00.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: