Eşec pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în ultimul meci al anului

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut meciul din ultima etapă programată în acest an. Scorul a fost 2-0 pentru formaţia gazdă a acestei partide, din etapa a 16-a a Ligii a 2-a, Unirea Slobozia.

Aflată în lupta pentru a prinde un loc de play-off, echipa lui Adrian Mihalcea a rezolvat destul de repede partida cu ACS Viitorul, marcând în primele 20 de minute ambele goluri.

Gazdele au deschis scorul prin Robert Mustacă, în minutul 11, pentru ca mai apoi Christ Afalna să stabilească scorul final încă din minutul 20.

Echipa preluată recent de Octavian Benga nu a contat prea mult în acest meci şi încheie anul pe locul 15 în timp ce gazdele de la Slobozia s-au apropiat de locurile de play-off.

Antrenorul Mihalcea a avut cuvinte de laudă la adresa echipei sale precizând că forţa Unirii Slobozia a fost exercitată în special în primele 50 de minute, felicitând şi adversarii care au ratat astfel ultima şansă de a mai spera la play-off. 

”O victorie meritată, zic eu, mai ales după primele 50 de minute, pentru că pe lângă goluri am mai avut situații de unu la unu cu portarul, am fi putut să închidem jocul. N-am mai fi avut presiunea de final. Ne-au pus ceva probleme în ultima parte a meciului, dar am gestionat destul de mine. Am făcut mult efort în prima repriză și a trebuit să închidem spațiile în a doua repriză. Cred că nu s-a pus problema învingătoarei. Felicit echipa adversă, cred că pentru ea era ultima șansă de a se apropia de locurile de play-off. A sperat și ea până la final, dar noi am fost mai pragmatici și mult mai determinați, iar lucrurile acestea ne-au adus victoria”, a spus Adrian Mihalcea pentru liga2.ro.

Echipele din Liga 2 vor intra în vacanţă după încheierea meciurilor din această ultimă etapă a anului, urmând să reia antrenamentele la începutul lunii ianuarie.

Vizualizări: 823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: